SZÉLVÉDŐ KOZMETIKA Kedd
2019-02-19
00:45

Üdvözöllek Vendég
RSS
Gy.I.K.,Hasznos Tudnivalók FőoldalRegisztrációBelépés
Körkérdésünk
Hogyan érinti az üzemanyagok árának folyamatos emelkedése?

Összes válasz: 122
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Naptár
«  Február 2019  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Online Munkaasztal
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Gyakori kérdések

  Mit tegyek,ha megsérül a szélvédőm?

  Legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás azonnal javíttatni.Ha nem megoldható, ügyeljen a sérülés tisztán tartására.Legegyszerűbb megoldás ilyenkor a leragasztás,amit egy hétköznapi cellux-szal végezhetünk el .

  Több hónapos repedés van a szélvédőmön,és műszaki vizsga előtt áll az autóm.Javítható a sérülés?

  Minden sérülés javítható,de ebben az esetben előfordulhat hogy a repedésszál erősen szennyezett az ablaktörlő lapátok által beletörölgetett kosztól.A tisztításra nincs mód,így a javítás után a szennyeződés mértékével egyenes arányban lesz látható a javítás helye.

  Ablaktörlő lapátot cseréltem,sajnos visszacsapódott az üvegre a lapát tartókarja.Sugárirányú repedések keletkeztek a szélvédőn,de nem érezhető sérülés a külső rétegen.Javítható?

  Eza belső réteg jellegzetes sérülése.Kívül tompa ütés hatására maximum csak felületi sérülés látható,belül általában hosszabb szálakra hasad az üveg.A javítás sikeressége csak a hozzáférhetőségen múlik.A repedésszálak szerencsére itt nem tudnak szennyeződni,így szépen kivitelezhető a javítás.

  Hővédő üvegezésű autóm szélvédőjére felverődött egy kő.Az eset két hete történt.A sérülés körvonalai ki vannak fehéredve.Eltűnnek a javítás során?

  Itt elsősorban a biztonságot helyezhetjük előtérbe,mivel az ilyen sérülések nem javíthatók nyom nélkül.Általában a belekerülő víz a bűnös,tehát különösen óvjuk az ilyen üvegeket javítás előtt a nedvességtől.A sérülés fehér körvonalai általában megmaradnak,de ha megjavíttatja,legalább nem reped el.

  Mikrofűtőszálas szélvédő (Pl.Dodge,Ford)is javítható?

  Igen,mivel a fűtőszálak a belső üvegréteg és a köztes PVB fólia között helyezkednek el,így a külső réteg javítása során nem sérülhetnek.Néhány helyen feláras szolgáltatás,mi normál tarifákkal javítjuk!

  Mennyi ideig tart a javítás?

  Ideális esetben egy normál méretű sérülés kb.10-15 perc alatt javítható.Télen és nedves- párás időben egy vizes sérülés kiszárítása akár 20 percig is eltarthat,ezért ajánljuk a friss sérüléseket víz és légmentesen leragasztani.

  Teljes felületen karcos a szélvédő,polírozással eltüntethető?

  Ilyen esetekben nem ajánljuk a polírozást.Egyrészt gazdasági szempontból,másrészt a tökéletlen végeredmény miatt.Tudniillik bármilyen finoman dolgozunk is a polírozógéppel,nem tudunk egységesen mikronpontossággal kicsiszolni egy réteget a szélvédő felületéből,ebből pedig zavaró fénytörés lehet a látótérben,ami nemcsak ronda, hanem balesetveszélyes is.


  Copyright MyCorp © 2019