SZÉLVÉDŐ KOZMETIKA Kedd
2019-02-19
01:11

Üdvözöllek Vendég
RSS
Vízlepergető NANO kezelés FőoldalRegisztrációBelépés
Körkérdésünk
Hogyan érinti az üzemanyagok árának folyamatos emelkedése?

Összes válasz: 122
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Naptár
«  Február 2019  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Online Munkaasztal
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala

 • Az egyik legelterjedtebb alkalmazás. A bevonat jobb kilátást biztosít, így aktív védelmet nyújt az éjszakai és az esős közlekedésben. A szélvédőre hulló csapadék gömbök formájában a menetszéltől(kb.70 km/h fölött) lepereg a felületről. A kezelt felületen jelentősen csökken a szennyeződések lerakódása (pl.: bogár-maradványok), illetve a téli jégképződés is minimális. A bevonat hatása kb. 12 hónapig / 20.000 km-ig tart, és ellenáll a gőzborotva és vegyi anyagok hatásainak.
  A legoptimálisabb hatás érdekében ajánlatos a szélvédőt tisztán tartani,mivel a rárakódott szennyeződés miatt csökkenhet a vízlepergető hatás.
  A nano réteg elkészítése +5 C°alatt nem célszerű..

  A jobb oldali kezeletlen felületen keresztül kapott látványt biztosan Ön is ismeri a saját autójából. Ismerje meg a bal oldali kezelt üvegfelületen át kapott látványt is!


  Hogyan működik a nanotechnológiás bevonat?
  A nanobevonatokat szemmel nem látható nanorészecskék alkotják. Ezen apró részecskék a kezelt felületen a felhordás alkalmával intelligens módon rendeződnek el. Az alkotóelemek egy része a kezelt felülettel alkot kémiai kötést, míg másik részük a levegővel. Ezáltal a kezelt felületre a fentebb felsorolt hatások lesznek jellemzőek. A részecskék önszerveződése révén egy extra vékony, üvegszerű felület alakul ki, mely tartósan ellenáll az agresszív környezeti hatásoknak.

  Példánk a természet. A tisztaság jelképének tartott lótuszvirág leveliről minden nedvesség lepereg, és semmilyen szennyeződés nem tapad meg rajtuk.
  Ez az úgynevezett lótusz-hatás a mikrostrukturált hidrofób (víztaszító) felület következménye.

  Mivel a nano-részecskék igen parányiak, így a kezelt felületen semmilyen negatív változást, fényhajlást vagy fénytörést nem lehet észrevenni, kivéve a kívánt tiszta csillogást.
  Copyright MyCorp © 2019